Werkwijze

Nadat u contact met mij heeft opgenomen kom ik bij u langs om uw wensen te bespreken. Dit geeft mij ook de gelegenheid om de situatie te bekijken en een indruk te krijgen van uw smaak.

 

 

 

 

Als helder is wat uw wensen zijn ga ik in de werkplaats aan de slag. Ik maak eerst een tekening van het gewenste meubel en zoek uit welke materialen gebruikt gaan worden. Ook maak ik een duidelijke prijsopgave.

Indien u vragen of twijfels heeft gaan we nog een keer om tafel en bespreken we de eventuele aanpassingen. Vervolgens ontvangt u van mij een nieuwe tekening en prijsopgave.

Als u tevreden bent met het voorstel ga ik het materiaal bestellen. Tijdens de uitvoering van de opdracht houd ik u, door het sturen van foto's, zoveel mogelijk op de hoogte over de voortgang.

Wanneer het meubel gereed is  neem ik contact met u op voor het plaatsen.

Bovenstaande werkwijze geldt bij de meubelmakerij. Als u een meubel wilt laten restaureren werkt het bijna hetzelfde.  Ik kom bij u thuis om het meubel te inspecteren en maak daarna een offerte. Als u akkoord gaat met deze offerte kom ik het meubel halen en restaureer ik het in de werkplaats.  Na de restauratie neem ik contact met u op om het meubel terug te plaatsen.